Luisterhulp Bellman Audio Maxi inclusief inductielus

Luisterhulp Bellman Audio Maxi inclusief inductielus

  • Digitale luisterhulp inclusief inductielus.
  • Luid instelbaar geluidsvolume 140 dB.
  • Eenvoudige bediening.
  • Zeer hoge geluidskwaliteit.
  • 2 Jaar garantie.

 

245,00

SKU: HVS0052 Categorie:
  • Beschrijving
  • Beoordelingen (0)

Beschrijving

Luisterhulp Bellman Audio Maxi inclusief inductielus.

Luisterhulp Bellman Audio Maxi is een persoonlijke versterker van Bellman & Symfon en is heel gemakkelijk in gebruik. Plaats deze gewoon op tafel voor de persoon met wie je praat, pas het volume naar wens aan en de woorden komen hardop en duidelijk uit – direct in je oren. U kunt ervoor kiezen om te luisteren met een koptelefoon of oortelefoon. Maar u kunt deze bovendien samen met uw hoortoestellen gebruiken om beter te horen. Met name in situaties waarin hoortoestellen ontoereikend zijn om goed te kunnen horen.  In dergelijke gevallen zal de persoonlijke versterker de spraak verduidelijken voordat deze uw hoortoestel bereikt.

De Bellman Audio Maxi digitale geluidsversterker is speciaal ontworpen voor mensen die op zoek zijn naar een gebruiksvriendelijk hoortoestel met een uitstekende geluidskwaliteit. Het hoortoestel heeft de mogelijkheid tot aansluiting van verschillende accessoires zoals : Hoofdtelefoons en inductielussen. Bovendien kunt u het apparaat op audiobronnen aansluiten (tv, muzieksysteem). Hiermee kunt u geniet van de aangename geluidskwaliteit van het Maxi-hoortoestel terwijl u TV kijkt.

Uitstekende geluidskwaliteit 

De digitale versterker Maxi is een ideale metgezel voor thuis, op het werk of tijdens het reizen. Dankzij de modernste technologie wordt nagalm en ruis vermeden en geniet u tijdens gesprekken en tv van een uitstekende geluidskwaliteit. Het zeer hoge volume (tot 131 dB) kan op elk moment worden geregeld via twee grote knoppen aan de voorkant van het apparaat. Dientengevolge zijn gesprekken met collega’s en vrienden ontspannen en makkelijk met het hoortoestel van Maxi.

Gebruik met en zonder hoorapparaat

Gebruik met en zonder gehoorapparaat De Maxi-geluidsversterker kan zowel met als zonder hoortoestel worden gebruikt. Afhankelijk van uw behoeften, kunt u het apparaat gebruiken met een inductieve headset of hoofdtelefoon. Dankzij de geïntegreerde inductiespoel kunt U bovendien signalen van een ringleiding ontvangen met de Maxi. Vooral bij hoorcolleges in grote ruimten kunnen slechthorenden dus alles duidelijk en helder verstaan.

Hoge en lage toonregeling 

Om de geluidskwaliteit optimaal aan uw behoeften aan te passen, kan zowel een hoge als lage toonregeling worden ingesteld. De instelling kan op elk moment worden aangepast aan de situatie met behulp van twee grote knoppen die zich direct aan de voorkant van het apparaat bevinden.

Eenvoudig, modern ontwerp 

Grote en duidelijk gerangschikte knoppen maken eenvoudige bediening van alle instellingen mogelijk. Om het apparaat comfortabel in de hand te houden, is de behuizing afgewerkt met een antislipoppervlak. Zowel de bediening als de functionele mogelijkheden van de geluidsversterker zijn ideaal voor jong en oud.

Diverse luisterhulpen

In onze webwinkel kunt kiezen uit verschillende luisterhulpen die te vinden te zijn op onze website onder :

Luisterhulp

 


Kenmerken.

Kenmerken :
* Digitale geluidsversterker exclusief koptelefoon en TV aansluiting;
* Gebruik al dan niet in combinatie met / zonder gehoorapparaat mogelijk;
* Hoog geluidsvolume tot maximaal 140 dB instelbaar;
* Mogelijkheid tot aansluiting met optionele accessoires audioapparatuur;
* Geïntegreerde inductiespoel maakt het mogelijk om signalen te ontvangen via ringleiding / inductielus;
* Hoogte – en diepte toonregeling;
* Zeer eenvoudige bediening met grote en duidelijke sleutel arrangement;
* Rubberen oppervlak voor comfort en een goede pasvorm
* Vereist 2 x AA AA batterij (niet inbegrepen)
* Grootte 13.5 cm x 4,5 cm x 2,5 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Luisterhulp Bellman Audio Maxi inclusief inductielus” te beoordelen