Hoorhulp Domino CLassic

Hoorhulp Domino CLassic

  • Draadloze luisterhulp Domino Classic.
  • Geschikt met en zonder hoorstoel.
  • Revolutionair nieuw geluid.
  • Alle gangbare functies toegankelijk met 1 druk op knop.
  • Zender bevat een stereo-ingang voor audio installaties en Mp3 speler of stereo installatie.
  • 2 Jaar garantie.
  • Geen verzendkosten.

643,20

SKU: HVS0065 Categorie:
  • Beschrijving
  • Beoordelingen (0)

Beschrijving

Hoorhulp

Hoorhulp de revolutionaire hoorhulp van Bellman ! . Deze luisterhulp maakt gebruik van digitale geavanceerde geluidsverwerking en draadloze breedbandtechnologie. Op  deze manier wordt het luisteren in moeilijke luistersituaties aanmerkelijk verbetert. Domino verbetert radicaal uw gehoor thuis op school in restaurants in de auto terwijl u TV kijkt en veel meer. Het is het paradepaardje onder onze luisterhulpen Luisterhulp.

Geschikt voor mensen met en zonder hoortoestel.

Domino Classic luisterhulp is ontworpen voor gebruikers van hoortoestellen (met een T-positie). Maar ook mensen die geen hoortoestel dragen maar graag beter willen horen. De luisterhulp zorgt voor een  kristalhelder stereogeluid dat vrij is van achtergrondruis. Bereik geluidsoverdracht : 25 m . Het geluid kan worden versterkt tot 132 dB.

Makkelijk in gebruik.

Het unieke ontwerp van de Luisterhulp Domino Classic maakt het gebruik zeer makkelijk en comfortabel. Alle gangbare functies zijn toegankelijk met één druk op de knop. Het persoonlijke luistersysteem van Domino Classic wordt geleverd met stereo hoofdtelefoon.

Hoe werkt de Domino Classic.

Het Domino Classic-systeem bestaat uit een zender en ontvanger die zijn uitgerust met de modernste microfoons. Het geluid wordt  De spraak wordt opgehelderd en irritante achtergrondgeluiden worden geëlimineerd. Het geluid wordt via  de zender doorgezonden met een draadloze verbinding naar de ontvanger. Met een oortelefoon,hoofdtelefoon of neklus kan de ontvanger alles beluisteren. De zender bevat ook een stereo-ingang voor audio installaties zoals TV MP3-speler of stereo-installatie. De ontvangst van het geluid is van uitstekende kwaliteit. Vanuit de ontvanger kunt u gemakkelijk de functies van de twee eenheden regelen.

Verschillende gebruikers en gebruikers-situaties.

Domino Classic is ontworpen om mensen met zowel mild als ernstig gehoorverlies te helpen moeilijke luistersituaties te overwinnen: schoolklassen thuis tv-bijeenkomsten / seminars kijken. Hoortoestelgebruikers met een ingebouwde luister-spoel (“T” -positie) kunnen Domino Classic gebruiken als een microfoon op afstand en versterkt. Het versterkte geluid in Domino Classic wordt glashelder overgebracht op het hoortoestel via de neklus. Gebruikers zonder hoortoestellen kunnen ervoor kiezen om te luisteren met hoofdtelefoon of oordopjes. Hiervoor verwijzen wij naar de categorie :   Draadloze Luistersystemen radio,TV

Service.

Gemakshalve en Zo staat bekend om zijn uitstekende service. Op al onze producten verlenen wij een garantie van 2 jaar. Alle producten worden bovendien gratis thuis bezorgd. Wij nodigen U uit om onze webshop geheel vrijblijvend te bezoeken. Sla bovendien een bezoekje aan onze koopjeshoek niet over. Onder de  ” Uitverkoop hulpmiddelen senioren  ” vindt U allerlei leuke aanbiedingen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Hoorhulp Domino CLassic” te beoordelen