Trilwekker Sonic Boom Alert

-36%

Trilwekker Sonic Boom Alert

62,75 39,95

  • Beschrijving
  • Beoordelingen (0)

Beschrijving

Trilwekker Sonic Boom Alert

Wat is een Trilwekker Sonic Boom Alert ?

De Trilwekker Sonic Boom Alert is een wekker die is uitgerust met diverse alarmfuncties zoals :

  • luide alarmtoon van 113 dB;
  • trillingen van het trilkussen.

De diepste slaper wordt ongetwijfeld wakker, zodra deze alarmfuncties worden geactiveerd op het moment van de tijdsafstelling. De wekker is makkelijk in gebruik en beschikt bovendien over een groot goed leesbaar display. Het cijferblad is voorzien van een dimbaar verlicht display.

De wekker wordt geleverd inclusief stroomkabel voor aansluiting op het stroom netwerk maar de wekker beschikt tevens over de mogelijkheid van batterijvoeding. Op deze manier kan bij stroomuitval de wekker blijven functioneren.

Waarvoor dient de trilwekker Sonic Boom Alert ?

De digitale wekker Sonic Boom Alert is ervoor om U tijdig te wekken. Hij is van diverse krachtige alarmfuncties voorzien, waardoor hij zonder enige twijfel zal slagen in zijn opdracht.

Hoe werkt de digitale trilwekker Sonic Boom Alert ?

Op het ingestelde alarm -tijdstip worden de diverse alarmfuncties geactiveerd en wordt een luide signaaltoon, trillingen door het trilkussen weergegeven.

Voor wie geschikt.

Het hoeft natuurlijk nauwelijks betoog dat deze wekker uitermate geschikt is voor slechthorenden. Maar deze wekker is bovendien geschikt voor dove en slechtziende mensen. En ook vaste en diepe slapers kunnen een dergelijke wekker gebruiken. Kortom hij past in feite in elk huis. Dus wat let U om deze wekker te kopen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Trilwekker Sonic Boom Alert” te beoordelen