Luisterhulp Bellman Mino

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

265,00

 • Beschrijving
 • Beoordelingen (0)
 • Kenmerken & leveringsomvang
 • Handleiding & Video

Beschrijving

Luisterhulp Bellman Mino

De Mino is een persoonlijke versterker van Bellman & Symfon en is heel gemakkelijk in gebruik. Deze luisterhulp verbetert het gehoor en verstaan. Met name in die situaties waarin hoorapparaten niet voldoende oplossing bieden voor Uw gehoorproblemen.
 Het is een gehoorversterker met directionele microfoon of algemene microfoon. Maximaal volume 132 dB. Ontvangt de signalen van ringleidingsystemen.

Waarvoor dient de Luisterhulp Bellman Mino

De Luisterhulp is een geweldige uitkomst voor slechthorenden met name in rumoerige situaties. Luisterhulp Bellman Mino is onze kleinste en meest veelzijdige persoonlijke versterker. Hij is dun, licht en klein genoeg om in je broekzak mee te nemen. De Mino is een persoonlijke versterker van Bellman & Symfon en is heel gemakkelijk in gebruik. Deze luisterhulp verbetert het gehoor en verstaan. Met name in die situaties waarin hoorapparaten niet voldoende oplossing bieden voor Uw gehoorproblemen. Vooral in rumoerige situaties is dit probleem manifest. Mino is ideaal voor gebruik tijdens discussies en lezingen. Bovendien zult U met de Mino kunnen genieten van Tv kijken en naar muziek luister. Dankzij zijn hoogwaardige microfoons brengt hij een kristalhelder geluid naar voren.

Digitale gehoorversterker
De Bellman Mino digitale gehoorversterker is speciaal ontwikkeld voor mensen die op zoek zijn naar een hoortoestel met een uitstekende geluidskwaliteit. Bij gebruik van het apparaat kan een volume van maximaal 132 dB worden ingesteld. Het geluid wordt overgebracht met behulp van de meegeleverde oortelefoon. U kunt echter ook andere optionele hoofdtelefoons en halslus op het apparaat aansluiten. Het kleine apparaat zal vanaf dag één een grote hulp voor u zijn.

Hoge en lage toonregeling
Om de geluidskwaliteit aan uw behoeften aan te passen, kan een hoge en lage toonregeling worden ingesteld. De instelling kan op elk moment worden aangepast aan de betreffende gesprekssituatie, met behulp van twee grote toetsen aan de voorkant van het apparaat.

Geïntegreerde directionele microfoon
De Bellman Mino gehoorversterker is uitgerust met twee hoogwaardige microfoons. U kunt kiezen tussen een directionele en standaard microfoon. Als u de standaardmicrofoon gebruikt, wordt alle omgevingsgeluid versterkt, wat voordelig is in bijvoorbeeld groepsdiscussies. Als u de directionele microfoon gebruikt, worden alleen de geluiden waarop u de gehoorversterker richt, versterkt. Alle achtergrondgeluiden worden eruit gefilterd, zodat u uw gesprekspartner ook in rumoerige omgevingen optimaal kunt verstaan.

Ontvangt de signalen van ringleidingsystemen
De Mino is niet alleen een gehoorversterker voor belsituaties, maar is ook een ontvanger voor ringleidingsignalen. Dit maakt het ideaal voor mensen die geen hoortoestel hebben, maar toch niet zonder inductieve geluidsoverdracht willen. Een inductieve geluidsoverdracht zorgt voor een optimale geluidservaring zonder ruis. Dankzij de inductieve ontvangst is de gehoorversterker ideaal voor gebruik in kerken of in grote vergaderruimtes met een bestaand ringleidingsysteem.

Aansluiting op audiosystemen mogelijk
Geniet van de voordelen van de Bellman Mino, zelfs wanneer u tv kijkt en naar muziek luistert, omdat de gehoorversterker kan worden aangesloten op audioapparaten. Sluit hiervoor de gehoorversterker aan op uw tv of een MP3-speler met behulp van een optionele stereokabel. Het geluid wordt nu direct overgebracht naar je oordopjes.

Hoe werkt de luisterhulp Bellman Mino

De Luisterhulp Bellman Mino plaatst U gewoon op tafel voor de persoon met wie je praat.  Pas het geluidsvolume naar wens aan en de woorden komen hardop en duidelijk uit – direct in je oren. U kunt ervoor kiezen om te luisteren met een koptelefoon of oortelefoon. Maar u kunt deze bovendien samen met uw hoortoestellen gebruiken om beter te horen. Met name in situaties waarin hoortoestellen ontoereikend zijn om goed te kunnen horen.  In dergelijke gevallen zal de persoonlijke versterker de spraak verduidelijken voordat deze uw hoortoestel bereikt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Luisterhulp Bellman Mino” te beoordelen

 • Mino onze kleinste (klein duimpje) meest veelzijdige persoonlijke versterker;
 • Hoogwaardige digitale luisterhulp / spraakversterker;
 • Elegant design;
 • Heel eenvoudig in gebruik;
 • Volume maximaal 132 dB;
 • Hoogte - en dieptetoon regeling;
 • Signaalontvangst van ringleiding systemen;
 • Daardoor een optimale geluidsoverdracht zonder interferentie;
 • Keuze tussen geïntegreerde directionele microfoon en een geïntegreerde standaard microfoon;
 • Ideaal voor discussies, lezingen, of muziek en Tv te luisteren;
 • Kristalhelder geluid dankzij hoogwaardige microfoons;
 • Levensduur batterij plm. 18 uur;
 • Oplaadtijd plm. 2 1/2 uur;
 • Afmetingen 4,5 cm  x 3,9 cm x 2,2 cm;
 • Gewicht 74 gram;
 • Ideaal om mee te nemen, past in broek zak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Handleiding

Voor de handleiding zie onderstaande link :   Bellman Audio Mino

 Video :
 Video :  YouTube