Amplicomms TV 210-NL draadloze infrarood zender & dubbele ontvanger

-23%

Amplicomms TV 210-NL draadloze infrarood zender & dubbele ontvanger

195,95 150,00

  • Beschrijving
  • Beoordelingen (0)

Beschrijving

Amplicomms TV 210-NL draadloze infrarood zender & dubbele ontvanger

is een lichtgewicht draadloos TV-hoor systeem voor televisie en audioapparaten. De klanksignalen van Uw televisietoestel of audioapparaat worden vanuit de zender naar de ontvanger gestuurd met behulp van infrarood licht. Voor slechthorenden is het noodzakelijk dat audiosignalen via een groter volume worden verzonden om hoorbaar te zijn. Het Amplicomms TV 210-NL Wireless Amplified Hearing System zendt ruisvrij geluid uit via een inductieve neklus en is compatibel met T-Coil hoortoestellen en CI-ontvangers.

Een gepersonaliseerde luisterervaring

De TV 210-NL heeft een eenvoudig aan te passen volumeregeling, evenals instelbare balans- en toonregeling, wat betekent dat het geluid kan worden aangepast aan uw behoeften. Met een zendbereik tot zeven meter zit je comfortabel zonder dat je te dicht bij de geluidsbron hoeft te blijven. De microfoonopening aan het Tv – hoor systeem neemt geluiden op uit de omgeving. Wanneer de microfoon ingeschakeld is , is meer omgevingsgeluid hoorbaar. Als men de neklus op heeft kan de deurbel, de telefoon of een eventuele gesprekspartner worden gehoord. Om de microfoon aan te zetten moet de microfoonknop worden ingedrukt.

Gebruiksgemak

Het Amplicomms Hearing System biedt een eenvoudige plug-and-play-functie waarmee u eenvoudig audio kunt ontvangen via infrarood transmissie. De oplaadbare batterij  heeft een gebruiksduur van negen uur. De beveiligde openings- en sluitverbinding op de neklus maakt het ook gemakkelijker om te dragen, zodat u comfortabel kunt genieten van versterkte audio op het volume dat u verkiest.

Extra aanbieding

Wij bieden een een tweede ontvanger aan bij dit systeem, tegen een aantrekkelijk prijs met een extra korting van ruim 23 %. Deze 2e ontvanger kan afzonderlijk worden opgeladen zodat U zich geen zorgen te maken dat U zonder opgeladen ontvanger komt te zitten.

Extra ontvanger voor gezellig Tv kijken met tweeën.

Ook kun U deze tweede ontvanger gebruiken  om gezellig en comfortabel tv te kijken met tweeën.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Amplicomms TV 210-NL draadloze infrarood zender & dubbele ontvanger” te beoordelen