Boodschappentrolley Anderson Unus Fun Hera

-25%

Boodschappentrolley Anderson Unus Fun Hera

Op zoek naar een comfortabele en wendbare boodschappen trolley? Dan is dit voor U de geschikte trolley, met een tas inhoud van 44 liter en een draagvermogen van 40 kg.Vanwege de opening van onze nieuwe website te koop tegen een aantrekkelijke korting, zonder verzendkosten. Korting geldt zolang de voorraad strekt.

79,94 59,95

9 op voorraad

  • Beschrijving
  • Beoordelingen (0)
  • Service & Retourbeleid
  • gebruiksaanwijzing

Beschrijving

Boodschappentrolley Anderson Unus Fun Hera

Comfortabele en wendbare boodschappen trolley met aluminium raamwerk en een speciale greep. Inhoud 44 liter en een draagvermogen van 40 kg. Inclusief speciale wielen met schokdempers. Met deze trendy trolley kunt op Uw gemak winkelen. Vanwege de opening van onze nieuwe website te koop tegen een aantrekkelijke korting, zonder verzendkosten.
Kenmerken :

Comfortabele en zeer wendbare boodschappen trolley;
De tas heeft een inhoud van 44 liters;
Maximaal draagvermogen van de trolley is 40 kg;
Greep hoek is instelbaar;
Handgreep instelbaar (rechts, links, recht);
Licht frame uit aluminium;
Speciale wielen met kogellagers (doorsnee wielen 17 cm);
Geïntegreerde reflectoren;
Tas uit waterafstotend materiaal;
Praktische zij- en binnen -tas;
Tas kan makkelijk van het frame worden genomen;
Greep kan samen worden ingeklapt;
Hoogte trolley 119 cm;
Totale gewicht inclusief tas 2,3 kg;
Afmetingen tas 56 x 36 x 22 cm (H x B x D);
Kleuruitvoering : blauw.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Boodschappentrolley Anderson Unus Fun Hera” te beoordelen

Retourbeleid

  • Op grond van de Algemene Verkoopvoorwaarden, heeft consument het recht om zonder opgave van redenen de overeenkomst te ontbinden binnen een termijn van 14 dagen.
  • Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door of namens de consument.
  • Tijdens deze termijn dient de consument zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Bij retournering dient het product met alle toegeleverde toebehoren in de originele verpakking aan ons te worden teruggestuurd.
  • Binnen een termijn van 14 dagen wordt het door consument betaalde bedrag, inclusief verzendkosten geretourneerd.
  • De kosten van retourzending zijn voor rekening van consument.

Levertijd
In de regel wordt uw bestelling binnen 3 tot 5 werkdagen na ontvangst van uw betaling afgeleverd - tenzij anders aangegeven bij het betreffende product. Is een product onverhoopt niet voorradig dan sturen wij u binnen 24 uur een e-mail met de verwachte leverdatum van het betreffende artikel. Het is ook mogelijk om uw bestelling bij ons af te halen. Tijdens het afhandelen van de bestelling (via ´naar kassa´) kunt u dit kenbaar maken.

Vragen?
Heeft u vragen en/of opmerkingen, maak dan gebruik dan van het contactformulier of bel ons op (0031) (0)6 30113685 Ma t/m Wo van 10.00u tot 13.00u en Do t/m Vr van 14.00u tot 17.00u.

Thuiswinkel Keurmerk
De webshops GemakshalveEnzo en MobiliteitEnzo beschikken over het Thuiswinkel Keurmerk. Thuiswinkel Keurmerk is het beeldmerk dat staat voor veilig en betrouwbaar kopen via een webshop, catalogus, verkoop via telefoon, bestelbonnen of fax.

Beslist.nl
Beslist.nl is het grootste online winkelcentrum van Nederland. Je kunt producten, prijzen en shops met elkaar vergelijken en bepalen waar je een product het beste online kunt kopen en bestellen.